کشمش از جمله سومین محصولی است که در ایران بعد از فرش و پسته به سایر کشورها صادر می شود. کشمش از خشک کردن انگور به عمل می آید. کشمش سرشار از ویتامین های B، کلسیم و پتاسیم است. خاصیت آنتی اکسیدانی این محصول برای درمان و یا جلوگیری از سرطان کولون و معده بسیار مفید است.
مشتریان می توانند مغز تخمه آفتابگردان را هم به صورت فله ای و در کیسه و هم به صورت فرآوری شده در کارتون خریداری نمایند.
کشمش برای خوشبو شدن دهان و از بین بردن آب اضافی بدن و تقویت حافظه بسیار مفید است. این محصول بسته به نوع خشک شدن و موادی که در ساخت و خشک کردن آن استفاده می شود متفاوت است. در روم کشمش به عنوان جایزه و هدیه به کسی که عبادت گاه را تزیین میکرد و برندگان مسابقات ورزشی هدیه می شد.
انواع کشمش: کشمش سبز قلمی، کشمش زرد، تیفی، مویز سیاه و قرمز و کشمش آفتابی که هر کدام نحوه درست شدنشان متفاوت است. کارخانه کشمش باید مجهز به تجهیزات و استانداردهای لازم باشد.این کارخانه ها در سراسر شهرها و استان های ایران قرار دارند.
مراحل تولید کشمش در کارخانه
مراحل تولید کشمش در کارخانه عبارتند از شست و شو، گوگرد زنی، خشک کردن، غربال کردن و طبقه بندی و سورتینگ و در نهایت بسته بندی محصولات.
کشمش ها در ابتدا توسط تجهیزات و وسایل کارخانه به خوبی شست و شو داده می شوند. در این مرحله کشمش ها از خاک و برگ پاک می شوند و وارد مرحله شست و می شوند و بعد از آن کشمش ها به مدت 4 تا 5 ساعت گوگردی می شوند و بعد از آن به مرحله خشک کردن می رسند، در این مرحله بسته به مسافتی که قرار است کشمش ها صادر شوند آب و رطوبت آن ها گرفته می شود تا وقتی به مقصد رسید تازگی خود را از دست ندهد.
نمایندگی پخش انواع کشمش
مشتریانی که مغز تخمه آفتابگردان بسته بندی را هم به صورت عمده و هم به صورت جزئی قصد خرید آن را دارند بدانند که آنها را میتواند با قیمت ارزان تر از بازار در این مرکز و درب کارخانه به صورت حضوری و غیرحضوری تهیه نمایند چون نوع خریدتان از تولید به مصرف و بدون واسطه خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.