کشمش هسته دار جزو خشکبار پرطرفدار در خانواده بزرگ آجیل و تنقلات می باشد، که علاوه بر مواد معدنی و مفیدی که دارد از طرف پزشکان و سایر اطبای طب سنتی برای مصرف آن تاکید زیادی میشود.
یکی از محصولاتی که در کشور ما در حجم وسیعی هر سال تولید می شود پسته امروز خراسان رضوی نام دارد.
این محصول یکی از فرآوردههای خانواده انگور می باشد که طبق نظر کارشناسان تغذیه قدمت و سابقه مصرف و تولید آن به حدود چند هزار سال قبل میرسد. کشمش به خاطر آسان بودن تولید و نداشتن و یا حداقل هزینه بسیار مقرون به صرفه به دست میآید، که با اندکی سلیقه و ذوق هنری در بسته بندی های شیک میتوان به ارزش افزوده این نعمت الهی افزود و در بازارهای مختلف با قیمت بسیار عالی و مناسب به فروش رساند .
معتبرترین مرکز عرضه کشمش هسته دار
در کشور ما عرضه کشمش هسته دار در اکثر استانها و شهرستانها وجود دارد. از آنجایی که تولید این محصول با برکت توانسته در سطح بازارهای داخلی و خارجی به فروش خوبی دست پیدا کند، معمولاً در اکثر نقاط ایران که با شرایط آب و هوایی این میوه یعنی انگور مطابقت داشته باشد این محصول کشت تهیه و به بازار عرضه می شود.
خلال پسته سبز در انواع پک ها و بسته بندی های مختلف با توضیحات نوشته شده از محصول به دو زبان کشور تولید کننده و کشور خریدار به کشور های دیگر صادر می شود.
خاصیت انواع کشمش هسته دار
کشمش از دیرباز به عنوان یکی از خشکبار مغذی و پرخاصیت به جای خیلی از قندهای صنعتی مصرف می شده است. دریافتهای طب سنتی به این خاصیت کشمش تاکید شده است، که از لحاظ مزاج و طبع این محصول گرم است و در صورت استفاده به صورت مستمر و همیشگی روی سیستم عصبی مغز و نحوه فعالیت حافظه بسیار اثرگذار خواهد بود. مصرف کشمش برای جلوگیری از آلزایمر نیز قطعاً مفید خواهد بود.
شاید جالب توجه باشد که در خشکبار، یا به طور کلی مواد خوراکی که طبع آنها گرم است، می توانند ضعف ناشی از کمبود مواد غذایی بدن را به خوبی تامین کنند. در واقع می توان گفت برای آن دسته از افرادی که با ضعف دست و پا و یا احساس ناتوانی در اعضای خود روبهرو هستند قرار دادن مصرف روزانه کشمش در سبد غذایی آنها به گونهای بسیار معجزهآسا کمک خواهد کرد تا علاوه بر رفع این ناتوانی، همواره با روحیه ایی شاد و پر انرژی به زندگی خود ادامه دهند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.