مویز، خشک شده ی انگور قرمز مجلسی یا انگور شاهانی است؛ مویز را کشمش هم می گویند، هرچند که از نظر ظاهری با کشمش انگور های کوچک متفاوت است، اما از نظر خواص یکی هستند. مویز سرخ بدون هسته، یکی از بهترین نوع مویز می باشد. این محصول خوشمزه و مقوی را، در خشکبار فروشی ها، فروشگاه های مرتبط و سایت های معتبر فروش، عرضه می کنند.
مشخصات بهترین مویز سرخ بدون هسته
از آن جایی که چربی این انگور، از نوع چربی های مفید غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۶ هستند، برای سلامتی هیچگونه خطری ایجاد نمی کند و در واقع مفید نیز واقع می شود. مویز پرگوشت یا همان مویز سرخ بدون هسته، با داشتن خواص بیشتر نسبت به کشمش و انگور سبز، مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.
خوردن مویز نه تنها به بهبود عملکرد معده و دستگاه گوارش کمک می کند، بلکه معده را تقویت نیز می کند. مویز همچنین باعث می شود خون به آسانی در رگ ها جریان پیدا کند؛ چرا که مویز، از انباشته شدن پلاکت های خون بر روی هم جلوگیری می کند و باعث منبسط شدن رگ های خونی می شود.
برای کسی که سلامتی چشم، هوش بالا، فشارخون تنظیم، قوای جسمی و جنسی، سلامتی دهان و دندان، تقویت حافظه و…. مهم است، حتما از مویز سرخ استفاده مداوم کند. مویز با داشتن بیشترین مواد مغزی و ویتامین ها، به تنهایی یک داروخانه پرملات است که تمامی نیاز های یک انسان را برای داشتن جسم و روحی سالم تامین می کند.
بهترین مویز سرخ بدون هسته، قطعا ظاهری یک دست دارد و در تولید آن نکات بهداشتی به طور دقیق رعایت شده است. مویز سرخ مرغوب را می توان از رنگ، بو و طعم آن به خوبی و آسانی تشخیص داد. رنگ مویز سرخ همانطور که می دانیم سرخ است و نباید تغییر کند و کدر شود. باید دقت داشت که بوی نامطبوع به خود نگرفته باشد و طعمش نیز خوب باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.