انگور یکی از میوه هایی می باشد که در تمام دنیا کار کشت و برداشت آن انجام می شود، این میوه پر برکت به صورت های مختلفی مصرف می شود و به همین جهت نگهداری از آن با روش های گوناگون فرآوری آن انجام می شود.
یکی از راه های نگهداری میوه انگور، خشک کردن یا به عبارت دیگر کشمش کردن آن می باشد، با این روش میوه برای مدت طولانی ماندگار می شود شهر کاشمر یکی از شهر های کشور ما ایران به شمار می رود که کشت انگور در آن رونق بسیاری دارد، به همین جهت کشمش زرد کاشمر از محصولات با شهرت زیادی این شهر می باشد که در بازار های داخلی و خارجی به فروش می رسد.
نحوه تولید کشمش زرد
خشک کردن میوه از گذشته راهی مناسب برای نگهداری طولانی مدت میوه ها بوده است اما خشک کردن کشمش علاوه بر جنبه نگهداری آن بسیار اهمیت بیشتر پیدا کرد، کشمش برای تهیه غذاها، شیرینی ها و استفاده در آجیل و پذیرایی استفاده شدند و همین موضوع استفاده به خصوص از کشمش را در تمام فصول سال لازم کرده است.
تولید کشمش در کشور ما نقاط مختلفی انجام می پذیرد، این محصول به روش های مختلفی و برای تمام انواع انگور تولید می شود، کشمش زرد کاشمر محصولی کم نظیر، خوش طعم، با شیرینی دلنشین و مناسب برای آجیل و خشکبار می باشد، کشمش زرد کاشمر که به واسطه نوع خشک کردن آن به این رنگ مایل می گردد از طرفداران بسیاری برخوردار می باشد، نحوه تولید کشمش زرد به نوع خشک کردن انگور باز می گردد که این بار به جای نور آفتاب از بخار یا گاز گوگرد استفاده می شود که باعث تغییر رنگ کشمش و به میزان بسیار اندکی تغییر طعم آن می شود.
عرضه کشمش زرد کاشمر زیر قیمت بازار
به طور کلی در کشور ما مردمان اغلب شهر ها استفاده از کشمش را چه در غذا ها و چه در ظرف های آجیل خود دارند، به همین منظور عرضه کشمش زرد عموما در قالب شهر های کشور ما انجام می شود، در واقع این کشمش محبوب پس از تولید در بهترین کیفیت وارد بازار شهر های مختلف شده و هر کسی که آن را بخواهد می تواند به راحتی در هر کجا آن را بخرد.
ارزانترین کشمش زرد در بازار مطابق با قیمتی که برای تولید آن صرف شده است می تواند در فروشگاه ها و نمایندگی های عرضه خشکبار یا مواد غذایی یافت شود و مشتریان با شناخت محصول با کیفیت تر آن را زیر قیمت بازار تهیه کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.