بهترین قیمت کشمش درجه 3 در بازار ایران

کشمش درجه 3 با بهترین قیمت در بازار ایران را عرضه می کنیم و مشتریانی که می خواهند این محصولات را به صورت حضوری و یا غیرحضوری خرید کنند با مدیر فروش این کارخانه در تماس باشند.

بهترین قیمت کشمش درجه 3 در بازار ایران

کشمش درجه 3 به چه محصولی می گویند؟

انواع کشمش توسط باغدار در اواخر شهریور هر سال تولید شده و برای شستشو و فرآوری وارد کارخانه می شوند. این محصولات پس از شستشو و دم کنی و غیره توسط سورتینگ دستگاه به 2 قسمت تقسیم می شوند:

  1. کشمش درجه یک که وارد کارتون های بسته بندی صادراتی و یا عرضه در بازار پخش داخلی می شوند.
  2. و یا در قالب کشمش درجه 3 و 2 در قالب بسته بندی کارتونی و یا کیسه ای در بازار به فروش می رسند.

 

مورد مهمی که وجود دارد این است که محصول درجه 3 فقط در کارخانه بدست نمی آید بلکه همان کشمش آفتابی که توسط باغدار تولید می شود به صورت دستی نیز ممکن است بسته بندی گردد به این صورت انگورهایی که کاملا خشک نشده باشند و یا محصولات ضعیف در کیسه و گونی جداگانه بسته بندی و در قالب کشمش درجه 3 که ممکن است تیزابی باشد و یا آفتابی عرضه می گردد. باغدارها به این محصول عموماً کشمش ته انباری یا شیره‌ دار می‌ گویند البته برخی از دلال‌ ها از این فرصت سواستفاده کرده غوره را از کارخانه‌ های کشمش جمع آوری و به آن شیره کشمش می‌ زنند تا شرایطی مشابه همین کشمش ته انباری گردد و به این صورت آن را به فروش برسانند.

 

قطعا بین این کشمش ها ممکن است هم هسته دار موجود باشد و هم بی هسته و یا مخلوطی از هر دوی آنها. به کشمش درجه 3، ضایعات کشمش، کشمش سرکه ای و یا کشمش پشت لیزری نیز می گویند. توجه داشته باشید کشمش درجه ۳ ممکن است آفتابی باشد، تیزابی باشد، طلایی باشد و یا مخلوطی از همه این محصولات در هر صورت برای این دسته از کشمش‌ ها همیشه مشتری وجود دارد.

بهترین قیمت کشمش درجه 3 در بازار ایران

موارد مصرف کشمش درجه 3 و قیمت روز آن

به صورت کلی میزان مصرف کشمش و انواع آن در سرتاسر دنیا به حدی زیاد است که می توان از میزان فروش آن در بازار جهانی میزان سود قابل توجهی بهره برد اما علاوه بر کشمش درجه 1، محصول درجه 3 و 2 نیز موارد استفاده زیادی دارد که در ذیل به آن می پردازیم:

  1. تولید شیره کشمش
  2. تولید سرکه
  3. موارد آبگیری
  4. در شیرینی پزی و قنادی ها برای پخت در کنار کیک و کلوچه
  5. خوراک دام و طیور و زنبور عسل
  6. در مواردی جهت صادرات به کشورهایی نظیر اوکراین

 

این محصولات هم با کیسه و گونی در بازار ایران عرضه می گردند و هم به صورت کارتون شده اگر قرار باشد این محصولات را خریداری کنید قیمت آنها را در تاریخ 1405/05/31 به شرح زیر اعلام می داریم:

  1. کشمش درجه 3 کارتون 9 کیلویی     2.500.000 تومان
  2. کشمش درجه 2 کیسه ای آفتابی     کیلویی 185.000 تومان
  3. کشمش آفتابی بی هسته درجه یک و کیسه ای     کیلویی 295.000 تومان

 

موردی که وجود دارد این است که موارد 2 و 3 کاملا آفتاب خشک هستند ولی مورد 1 مخلوطی از کشمش های گوگردی و آفتابی می باشند. محصول اشاره شده مناسب قنادان هست و ما آن را با نام کشمش قنادی تولید می‌ کنیم چون شاید شرکت‌ های معتبر کیک و کلوچه سازی از کشمش‌ های اعلای پلویی آفتابی استفاده کنند اما مراکز پخشی که لوازم قنادی را تامین می‌ کنند عموماً به دنبال خرید جنس ارزان‌ تر که کیفیتی پایین‌ تر نیز دارند هستند اما کسانی که به دنبال کیفیت‌ های پایین کشمش آفتابی می‌ گردند قطعاً آن را برای تولید مشروبات الکلی و مصارف آبگیری در نظر دارند. دو سه سالی می‌ شود قیمت کشمش‌ ها خیلی گران شده است و مصرف کنندگان بیشتر مایلند از محصولات ارزان قیمت که طبیعتاً کیفیتی پایین‌ تر دارد استفاده کنند.

بهترین قیمت کشمش درجه 3 در بازار ایران

تولید کشمش درجه 3 در کارخانه کشمش آراد

مجموعه تولیدی کشمش آراد که شما در حال حاضر در یکی از سایت‌ های آن حضور دارید انواع کشمش هم برای بازار داخل و هم امر صادرات تولید می‌ کند و از همان ابتدای فعالیت خود فروش حضوری را به مانند سایر کارخانه داران حفظ کرده اما با ایجاد سایت‌ های مختلف به زبان انگلیسی و فارسی فروش غیرحضوری نیز هم در داخل مرز ایران و هم خارج از مرزهای کشورمان انجام می‌ دهد و شما این امکان و این ویژگی را دارید که مستقیماً با مدیر فروش این کارخانه وارد معامله و مذاکره شوید و نه تنها استعلام قیمت روز بلکه هر مورد دیگری که به انواع کشمش مربوط می‌ شود را از ایشان جویا شوید.

 

کشمش درجه ۳ برای مصارف آبگیری را خیلی توصیه نمی‌ کنیم چون عملاً مخلوطی از انواع کشمش آفتابی، تیزابی و طلایی است و حتی میان آن غوره نیز هست و طبیعتاً کیفیت اصلاً خوبی نخواهد داشت چون ما فقط جنس در این کارخانه نمی‌ فروشیم بلکه مشاوره‌ های لازم نیز در مورد هر محصولی به مشتری می‌ دهیم تا ایشان باشد که انتخاب می‌ کند کدام محصول با کدام قیمت به کارش خواهد آمد. عموماً برای مصارف آبگیری از کشمش‌ های درجه یک آفتابی که به آن پشت لیزری آفتابی می‌ گویند استفاده می‌ کنند محصولی که عاری از هرگونه غوره، تیزاب و گوگرد بوده و تمیزشده به دست مشتری می‌ رسد اما موضوع قیمت موضوع بسیار مهمی است و همین باعث گردیده که برخی از مشتریان رو به کشمش درجه ۲ آفتابی بیاورند که قیمت آن نیز در بالا اشاره شده است.

 

اما در امر صادرات بی تعارف بگوییم امکان تولید کشمش درجه ۳ یا حتی درجه ۲ در مقیاس بالا وجود ندارد. شما به عنوان مثال باید ۱۰۰ تن از یک کشمش و درجه اعلای آن تولید کنید تا از دل آن حدود ۱۵ تن مخلوط کشمش درجه ۲ و درجه ۳ به دست بیاید و این موضوع با توجه به اینکه در حال حاضر وضعیت صادرات سفارش حجم بالای انواع کشمش وجود ندارد بسیار سخت خواهد بود وگرنه حتی در بازار صادراتی هم کشمش‌ های درجه پایین مشتری دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما