اگر به دنبال خرید کشمش ملایر ارزان قیمت هستید مجموعه تولیدی کشمش آراد که یکی از تولیدکنندگان انواع کشمش در کشورمان است این محصول را نیز تولید می کند و امکان خرید مستقیم و بدون واسطه از این کارخانه را از طریق مدیر فروش همین مجموعه خواهید داشت در هر منطقهای از ایران که باشید.
کشمش ملایر همدان
ملایر از توابع استان همدان یکی از تولیدکنندگان انواع کشمش در کشورمان شناخته می شود در واقع این منطقه از ایران به همراه تاکستان حدود نیمی از کشمش ایران را در اختیار دارند و تولیدات این منطقه از کشورمان هم جهت فروش در بازار داخل کاربرد دارد و هم جهت صادرات و جالب آنکه تولیدات این منطقه از ایران عین تولیدات منطقه تاکستان استان قزوین است اما با یک تفاوت بزرگ و آن این است که در تاکستان کیفیت بالاتری از این کشمش ها تولید می شود یعنی اگر مشتری به دنبال خرید جنسی باکیفیت از انواع کشمش می باشد تولیدات تاکستان را خریداری می کند در غیر این صورت کشمش ملایر بسیار به کارش خواهد آمد.
کشمش های ملایر به صورت کلی به صورت بدون هسته یا بی دانه هستند و اکثر تولیدات این منطقه از ایران یا به صورت آفتاب خشک هستند و یا به صورت تیزاب خشک یعنی ابتدا به مایع تیزاب آغشته می شوند و سپس در مقابل آفتاب قرار می گیرند که این مایع نگهدارنده آن خواهد بود و برای صادرات بسیار مناسب است چون تاریخ انقضای بالایی خواهد داشت و نگرانی از بابت اینکه در طی مدت ترانزیت بار آسیب ببیند یا دچار فساد گردد نخواهد بود.
اما آن کشمش های آفتاب خشکی که هم جهت تولید مشروبات الکلی مورد استفاده قرار می گیرد فقط در نمونه بوجاری نشده این اتفاق خواهد افتاد که نهایتاً با دست کارگر تمیز می شود و یا اینکه در کارخانه ها کارهای بوجاری روی آن صورت گرفته و تبدیل به کشمشی می شود که به آن پلویی می گویند محصول گرد و بیضی شکلی که بدون هسته است و جهت تولید کیک و کلوچه و شیرینی و طبخ در کنار برنج به وفور در کشورمان عرضه می شود و خریداران بسیاری به دنبال خرید این محصول هستند هر چند در این منطقه از کشورمان کشمش انگوری و کشمش هایی نظیر فخری و عسکری نیز که هسته دار هستند و برای تولید مشروبات الکلی به کرات مورد بهره برداری قرار می گیرند نیز تولید می شود اما میزان تولید آن به مانند تولید آفتابی و تیزابی در این منطقه نخواهد بود.

کشمش تاکستان قزوین
اما منطقه دیگری که در کشورمان در حجم وسیعی کشمش تولید می کند تاکستان استان قزوین است همانگونه که در بالا عنوان شد تقریباً تمامی کشمش هایی که در ملایر تولید می شود در این منطقه نیز تولید می گردد اما به علت دارا بودن جنس خاک قوی تر و حساسیت بیشتر باغداران و کارخانه داران این منطقه از ایران باعث گردیده کشمشی که تولید می شود عیار بالاتری نسبت به تولیدات ملایر داشته باشد به همین جهت فقط مشتری چه بار را برای داخل در نظر داشته باشد و چه امر صادرات ترجیح می دهد از کشمش هایی را خریداری کند که کیفیت بالاتری داشته باشد اما گاهی اوقات هم پیش می آید که دنبال کشمشی است که در کنار جنسی متوسط از نظر کیفیت، قیمتی ارزان نیز داشته باشد که در اینجا تولیدات ملایر بسیار کاربرد خواهد داشت.
تعداد کارخانه های تاکستان کمی کمتر از کارخانه های ملایر می باشد چون میزان تولید کشمش در ملایر کمی بیشتر از تاکستان است و از طرفی در منطقه ملایر کشمشی وجود دارد به نام انگوری طلایی که کیفیت بالایی نداشته و مناسب برای صادرات به کشورهایی نظیر عراق می باشد در واقع حجم قابل توجه از انگوری هایی که در ملایر تولید می شود در عراق عرضه می گردد و زمانی تا همین چند سال پیش در روسیه نیز مشتریان بسیاری برای تولیدات ملایر وجود داشت که کشمشی با کیفیتی متوسط و قیمتی ارزان می خواستند.
با این اوصاف چه کشمش تاکستان باشد چه ملایر در خط تولید واحدی به نام دستگاه سورتینگ وجود دارد که سال ها از طریق لیزر عملیات سورت یا همان طبقه بندی کیفی کشمش ها انجام می شود و شما هر چقدر دقت سورت را بالاتر ببرید محصول باکیفیت تری در انتهای خط تولید به دست خواهد آمد و هر چقدر این دقت را پایین تر بیاورید قطعاً کیفیت نیز پایین تر خواهد آمد البته توجه داشته باشید کیفیت کشمش فله ای یا ماده اولیه کارخانه ها که توسط باغدار و کشاورز آماده می شود نیز آیتم بسیار مهمی برای تولید یک کشمش باکیفیت در نظر گرفته می شود.

تولید کشمش ملایر در تاکستان
کارخانه کشمش آراد که شما در حال حاضر در یکی از سایت های آن حضور دارید و این مقاله را مطالعه می کنید از کارخانه های کشمشی می باشد که در شهر تاکستان یا بهتر است بگوییم شهرک صنعتی خرمدشت این منطقه قرار دارد و علاوه بر کشمش های خود تاکستان برای تامین آن دسته از مشتریان خود که قصد خرید تولیدات ملایر را دارند نیز کشمش ها را بوجاری و بسته بندی می کند و درب کارخانه به مشتریان تحویل می دهد.
در واقع شما وقتی که با مدیر فروش این کارخانه جناب آقای عینی ارتباط می گیرید استعلام قیمتی که به شما در مورد انواع کشمش می دهد از تولیدات تاکستان است چون به صورت پیش فرض فقط کشمش های تاکستان در این کارخانه بوجاری و بسته بندی می شود که معروف ترین آن می توان به کشمش آفتابی پلویی و کشمش تیزابی طلایی و کشمش تیزابی بدون گوگرد یا خرمایی اشاره نمود و تولیدات دیگر آن نظیر کشمش انگوری و انواع کشمش آبگیری نظیر فخری و عسکری نیز در اولویت دوم تولید قرار دارند.
اما وقتی مشتری این کارخانه برای سفارش حجم بالا علاوه بر تولیدات تاکستان کشمش ملایر را نیز در نظر داشته باشد بار به صورت فله از ملایر خریداری و در این کارخانه کارهای بوجاری روی آن صورت می گیرد و با قیمتی ارزان تر به مشتری خودمان آن را پیشنهاد می کنیم چون به دنبال سود فروش تولیدات غیر تاکستان نیستیم و فقط برای تامین نیاز مشتریان خود این کار را انجام می دهیم.











دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.